Bine ati venit la cabinetul de avocatura Ionut Apostu

Posted on

Cabinetul este situat în municipiul Onesti, judetul Bacau, Romania.

     Oferim clientilor  servicii juridice de calitate şi atenţie personalizată. Suntem orientati spre rezultate şi suntem sensibili la problemele unice ale clientilor nostri. Respectam confidenţialitatea completă, în orice comunicare cu clientii nostri.

     Aria de activitate:

          – contencios administrativ fiscal

         – litigii de munca, pensii si asigurari sociale

         – dreptul afacerilor

         – drept civil

         – drept penal

         – insoventa

     Dacă doriţi să ne contactaţi, faceţi clic aici.

Un răspuns »

  1. tincuta bontas

    Buna seara.Daca ma puteti ajuta si pe mine.Am avut un proces pt.dezbaterea mostenirii.La primul termen dezbaterea mostenirii pt.casa si pamant s-au prezentat toti fratii si surorile si au fost de acord toti pentru a lasa mostenirea, fratelui mai mic,doamna avocata facand tranzactia.procesul a continuat cu dezbaterea partiala a pamantului.procesul s-a terminat pe 8 noiembrie , dar nu a venit nici acum un rezultat concret.Cand ne-am dus dupa hotarare,hotararea pentru casa nu s-a dat,iar hotararea pentru pamant s-a dat o copie,fara stampila,semnaturi.Doamna avocata a zis sa facem recurs . Nu stim unde e greseala.cine a gresit.va rugam frumos sa se indrumati dvs. cui sa ne adresam.multumesc.

  2. Datele pe care le-ati furnizat sunt insuficiente pentru a va putea da un raspuns.
    Puteti sa ma contactati la sediul din Onesti, B-dul. Republicii, nr. 8, ap. 12, jud. Bacau sau la nr. de telefon 0745.418.240 pentru a stabili o intalnire.

  3. Horciu Alexandru

    Ma numesc Horciu Alexandru si am 22 ani , sunt nascut pe 14.04.1990. In legatura cu Pensia Alimentara:Tatal s a despartit de mama cand aveam 8 luni.In hotararea de divort a ramas ca trebuie sa imi plateasca pensie alimentara.Insa nu mia dat nici un banut.
    Eu as vrea sa stiu daca pot sa o dau in judecata pe zisa mama si cam ce sanse as avea de castig?

    Multumesc!

  4. Datele pe care le-ati furnizat sunt insuficiente.
    Va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0745.418.240 pentru a stabili o intalnire.

Lasă un comentariu